Բաղադրիչներ
500 գ դդում
աղ
50 գ խաշած բրինձ
2 ճ/գ շաքարավազ
0,5 թ/գ դարչին
2 ձու
50 գ չամիչ
50 գ ընկույզ
5 ճ/գ եգիպտացորենի ալյուր
50 գ կարագ
Պատրաստման եղանակը
Դդումն անցկացնել քերիչով, ավելացնել մի պտղունց աղ, խաշած բրինձ, շաքարավազ, դարչին, ձու և լավ խառնել
Ընկույզն ու չամիչը կտրատել, ավելացնել դդումին
Ավելացնել եգիպտացորենի ալյուր, խառնել
Գդալի օգնությամբ կոտլետի ձև տալ և 2 կողմից կարագով տապակել
Կարող եք մատուցել)))
Բարի ախորժակ