Միացնում եք գեղեցիկ ֆիլմ և վայելում ձեր իսկ պատրաստած չիպսերով: Չիպս` յոգուրտի սոուսով

Բաղադրիչներ

3 կարտոֆիլ

4 ճ/գ ալյուր

աղ

սև և կարմիր պղպեղ

ծիտրոն

2 ճ/գ ձիթայուղ

Սոուսի համար`

2 ճ/գ յոգուրտ

2 ճ/գ տոմատի մածուկ կամ կետչուպ

1 թ/գ մանանեխ

1 թ/գ խնձորի քացախ

1 պտղունց աղ

1 պտղունց շաքարավազ

1 թ/գ ձիթայուղ

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը բարակ, շրջանաձև կտրատել կամ անցկացնել համապատասխան քերիչով

10-15 րոպե թողնել սառը ջրում, ապա չորացնել, համեմել աղով, ավելացնել ձիթայուղ, ծիտրոն և լավ խառնել

Ալյուրին ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, լավ խառնել: Յուրքանչյուր կարտոֆիլը 2 կողմից թաթախել ալյուրի մեջ և շարել ջեռոցի տապակի վրա: Դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 10-12 րոպե

Հանել ջեռոցից, յուրաքանչյուրի վրա ձիթայուղ քսել և ևս 3-4 րոպե թողնել ջեռոցում

Սոուսի պատրաստման համար անհրաժեշտ է յոգուրտին ավելացնել տոմատի մածուկ կամ կետչուպ, մանանեխ, խնձորի քացաախ, աղ, շաքարավազ, ձիթայուղ և լավ խառնել

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում