Մակարոնների պատրաստման ամենասիրված և համեղ եղանակներից մեկը

Բաղադրությունը

  • 250 գ մակարոն,
  • 400 գ աղացած միս,
  • 2 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ,
  • ջուր,
  • 1 հատ սոխ,
  • ձեթ,
  • աղ,
  • պղպեղ:

Պատրաստման եղանակը

Սոխը մանր կտրատել և ձեթով տապակել, մինչև ոսկեգույն երանգ կստանա:

Ավելացնել աղացած միսը և 10 րոպե միասին տապակել՝ պարբերաբար խառնելով:

Զուգահեռաբար այլ թավայով եփել մակարոնները:

Աղացած մսով զանգվածի մեջ ավելացնել տոմատի մածուկը ու կրկին խառնել, իսկ հետո 0.5 բաժակ տաք ջուրը, աղը, պղպեղը և եփել 7-10 րոպե, մինչև հեղուկ զանգվածը կգոլորշանա:

Մակարոններից ջուրը քամել և լցնել աղացած մսով զանգվածի մեջ:

Վերջում լավ խառնել, ևս թողնել 1-2 րոպե, որ եփվի և մատուցել:

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում