Ճաշին մատուցեք այս շատ թեթև, համեղ և չափազանց ախորժելի բանջարեղենային ջեռեփուկը, և ընտանիքը շա՜տ գոհ կլինի

Բաղադրիչներ

2 ճ/գ ձիթայուղ

300 գ բրոկկոլի

2 ատամիկ սխտոր

մաղադանոս

1/2 կիտրոնի հյութ

300 գ բրոկկոլի

2 գունավոր պղպեղ

1 գլուխ սոխ

3 ձու

1 ճ/գ կարագ

աղ, ուրց

Պատրաստման եղանակը

Ձիթայուղին ավելացնել ճզմած սխտոր, մանրացրած մաղադանոս, կիտրոնի հյութ

Թավայի մեջ 1 ճ/գ ձեթ և կարագ դնել, ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած սոխ, թողնել 3 րոպե, ավելացնել պղպեղներ, թողնել 3 րոպե

Ավելացնել բրոկկոլի, թողնել 3 րոպե, ապա ավելացնել ձիթայուղի սոուսը, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 2 րոպե

Տեղափոխել կաղապարի մեջ, ավելացնել աղ, ուրց, ձու և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում