Բաղադրիչներ
1 իշխան ձուկ
1 ամբողջական սխտոր
2 կիտրոն
ձիթայուղ
3 հատիկ անիսոն
սև և կարմիր պղպեղներ
հատիկավոր պղպեղ
աղ
թարխուն
թարմ ռեհան
մաղադանոս
Պատրաստման եղանակը
Ձկան վրա 2 կողմից կտրվածքներ անել

2 մեծ շերտ փայլաթիթեղ դնել, դնել թարմ, ամբողջական կանաչեղեն` մի քանի ցողուն

Ավելացնել 2 պտղունց աղ, սև կարմիր պղպեղներ, և ձուկը տեղափոխել համեմված կանաչեղենի վրա

Կիտրոնը շրջանաձև կտրատել, 2 կողմից 1-ական րոպե տապակել, որպեսզի թթվայնությունը թուլանա: Համեմել աղով, սև պղպեղով

Տապակած կիտրոններից մի քանի կտոր դնել ձկան մեջ, մի քանի կտորը դնել նրա վրա

Ամբողջական սխտորը կիսել (կարելի է առանց մաքրելու), դնել ձկան տարբեր կողմերում: Ավելացնել անիսոն, հատիկավոր պղպեղ, աղ և ձիթայուղ

Ծածկել փայլաթիթեղը` ներսում թողնելով որոշակի տարածություն: Դնել 190°С տաքացրած ջեռոցում 25-30 րոպե

Զարդարեք բանջարեղենով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ