Ոչ ոք չի հրաժարվի այսպիսի նախուտեստից: Սմբուկով կոլոլակ

Բաղադրիչներ

1 սմբուկ

1 ատամիկ սխտոր

աղ

սև պղպեղ

1 ձու

50 գ պարմեզան պանիր

3-4 տերև ռեհան

100 գ պաքսիմատ

100 գ ցանկացած այլ տեսակի պանիր

Պատրաստման եղանակը

Սմբուկները խորանարդաձև կտրատել: Թավայի մեջ 1 րոպե տապակել 1 ատամիկ սխտոր, հանել, լցնել սմբուկը, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, թողնել 3 րոպե, այնուհետև ծածկել կափարիչն ու թողնել միջին ջերմության կրակին 15 րոպե

Ավելացնել ձու, մի պտղունց աղ, սև պղպեղ, մանր քերիչով անցկացրած պարմեզան պանիր, պաքսիմատ և լավ խառնել

1-ական ճ/գ վերցնել, կոտլետի պես բացել, 1 կտոր պանիր դնել և գնդաձև հավաքել

Բոլոր կողմերից տապակել

Զարդարեք տոմատի սոուսով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում