Հնդկաձավարի պատրաստման այսպիսի տարբերակը դուր կգա ընտանիքի բոլոր անդամներին: Աղացած մսով հնդկաձավար

Բաղադրիչներ

350 գ հնդկաձավար

700 մլ ջուր

500 գ աղացած միս

70 գ կարագ

150 գ գազար

100 գ սոխ

2 ճ/գ տոմատի մածուկ

4 ատամիկ սխտոր

½ թ/գ սև պղպեղ

1 թ/գ պապրիկա

1.5 թ/գ աղ

Պատրաստման եղանակը

Թավայի մեջ կարագ դնել, լցնել խորանարդաձև կտրատած սոխը, թողնել միջին ուժգնության կրակի վրա 3 րոպե

Ավելացնել քերած գազար, թողնել 5 րոպե

Ավելացնել աղացած միսը, խառնել և թողնել 5 րոպե, ապա ավելացնել ճզմած սխտոր, տոմատի մածուկ, համեմել պապրիկայով, սև պղպեղով, աղով և լավ խառնել

Ավելացնել հնդկաձավարը, ջուրը, թողնել եռա, այնուհետև փակել կափարիչն ու թողնել 20-25 րոպե

Ընթրիքը պատրաստ է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում