Բաղադրիչները
800 գր հավի կրծքամիս,
200 գր հաց (բատոն),
աղ՝ ըստ ճաշակի
չորահաց,
ձեթ,
100 գ կարագ,
200 գ սերուցք,
սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի:
Պատրաստման եղանակը
Բատոնից առանձնացնել փափուկ մասը և սերուցքով թրջել:
Աղալ հավի կրծքամիսը:
Հալեցնել և հովացնել կարագը:
Աղացած մսի մեջ ավելացնել բատոնից ստացված զանգվածը, կարագը, աղը և պղպեղը և լավ խառնել: Խառնուրդը 20 րոպե դնել սառնարանում, որպեսզի սառչի:
Մսին կոտլետի տեսք տալ, թաթախել չորահացի մեջ:
Կոտլետները երկու կողմից տապակել ձեթի մեջ, մինչև ոսկեգույն ծածկույթ կստանան:
Բարի ախորժակ