Բաղադրիչներ
2 լավաշ
50 գ ձեթ
1 գլուխ սոխ
1 պղպեղ
1 գազար
1 կգ հավի միս
2-3 մարինացված վարունգ
աղ
սև և կարմիր պղպեղներ
համեմ
300 գ մայոնեզ
1 ձու
քնջութ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, 2 րոպե տապակել, ավելացնել քերած գազար, թողնել 3 րոպե, ավելացնել միջին մեծությամբ կտրատած պղպեղ և թողնել ևս 3-4 րոպե
Հավի միսը խաշել, կտրատել, ավելացնել տապակին և թողնել 3-4 րոպե
Ավելացնել միջին երկարությամբ կտրատած վարունգ, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, թողնել ևս 3 րոպե և վերցնել կրակից
Լավաշը բացել, մայոնեզ քսել, ավելացնել մանրացրած համեմ, ստացված տապակի մի մասը և փաթաթել ռուլետի պես: Նույնը կրկնել 2-րդ լավաշի հետ
Ձու քսել, քնջութ ցողել, բաժանել մասերի և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 10-12 րոպե
Համտեսելու ժամանակն է )))
Բարի ախորժակ