Հեքիաթային տորթ, առանց ջեռոցի օգտագործման` ընդամենը 10 րոպեում: Բանանով տորթ

Բաղադրիչներ

200 գ շոկոլադե թխվածքաբլիթ

100 գ գետնանուշ

100 գ կարագ

աղ

1 բանան

150 գ շոկոլադ

300 գ սերուցքային պանիր

100 գ շաքարի փոշի

300 մլ 33% սերուցք

Զարդարելու համար` սպիտակ շոկոլադ

Կաղապարի չափը` 18 սմ

Պատրաստման եղանակը

Գետնանուշին ավելացնել մի պտղունց աղ, բովել 2 րոպե, ապա մանրացնել

Ավելացնել լավ մանրացրած թխվածքաբլիթներին և լավ խառնել

Ավելացնել հալեցրած կարագ, լավ խառնել, լցնել կաղապարի մեջ` ամրացնելով տարածել

200 մլ սերուցքին ավելացնել շաքարի փոշի և հարել: Սերուցքային պանիրն առանձին հարել, ապա ավելացնել սերուցքին և դարձյալ հարել

Կաղապարի մեջ 1 շերտ կրեմ լցնել, ավելացնել շրջանաձև կտրատած բանան, ևս 1 շերտ սերուցքային կրեմ (կրեմի մեծ մասը պահել 3-րդ շերտի համար)

Շոկոլադին ավելացնել 100 մլ սերուցք, գոլորշու վրա հալեցնել և մի մասն ավելացնել տորթին

Ավելացնել կրեմի 3-րդ շերտը + շոկոլադե կրեմի 2-րդ մասը

Զարդարել մանրացրած սպիտակ շոկոլադով, 3-4 ժամ թողնել սառնարանում և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում