Բաղադրիչներ
1 կաղամբ
4 հավի բուդ կամ կրծքամիս
1,5 ճ/գ մայոնեզ
2 ճ/գ սոյայի սոուս
3 ատամիկ սխտոր
սև և կարմիր պղպեղներ
¼ թ/գ տոմատի մածուկ
1/3 թ/գ սխտորի փոշի
1-2 -/գ ձեթ
Պատրաստման եղանակը
Հավի մսին ավելացնել մայոնեզ, սոյայի սոուս, ճզմած սխտոր, սև և կարմիր պղպեղներ, ¼ թ/գ տոմատի մածուկ, լավ խառնել և թողնել 15 րոպե
Կաղամբը շրջանաձև կտրել (քանի կտոր միսն է, այնքան էլ պետք է լինի կաղամբը): Ջեռոցի թավայի մեջ ձեթ քսել և շարել կաղամբները
Համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով, ավելացնել սխտորի փոշի, ձեթ և լավ տարածել
Յուրաքանչյուրի վրա դնել 1 կտոր միս և տեղափոխել 180°С տաքացրած ջեռոց` 40 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ