Հետաքրքիր համ, բաղադրություն և գունեղություն: Հավի մսով աղցան

Բաղադրիչներ

400 գ հավի խաշած բդիկ` առանց ոսկորի (կարելի է փոխարինել կրծքամսով)

300 գ գազար

250 գ սոխ

200 գ թթու վարունգ

2 ատամիկ սխտոր

10 գ մաղադանոս

2 ճ/գ մայոնեզ

3 ճ/գ ձեթ

1 ճ/գ կիտրոնի հյութ

1,5 լ ջուր

1,3 թ/գ սև պղպեղ

1,5 թ/գ աղ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, 5-6 րոպե տապակել միջին ջերմության կրակի վրա: Տեղափոխել տարայի մեջ, նույն թավայում 1 ճ/գ ձեթ լցնել և տապակել քերած դազարը` 5-6 րոպե

Թթու վարունգը երկարությամբ, բարակ կտրատել, սխտորը մանրացնել, խառնել վարուգին

Հավի միսը մանրացնել, ավելացնել վարունգին: Ավելացնել մանրացրած մաղադանոս

Ավելացնել տապակած սոխը, գազարաը, համեմել աղով, սև պղպեղով, ավելացնել կիտրոնի հյութ, մայոնեզ և լավ խառնել

Եվ աղցանը պատրաստ է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում