Հեշտ բաղադրատոմս, բայց համեղ մակարոններ

Բաղադրությունը

  • 400 մլ ջուր,
  • 250 գ մակարոն,
  • 1 հատ սոխ,
  • 1 հատ գազար,
  • ձեթ (25գ),
  • աղ,
  • սև պղպեղ,
  • սամիթ:

Պատրաստման եղանակը

Սոխը մանր կտրատել և ձեթի մեջ տապակել այնքան, մինչև ոսկեգույն երանգ կստանա: Այնուհետև ավելացնել քերիչով անցկացված գազարը ու միասին տակապել, մինչև զանգվածը կփափկի:

Մակարոնն ավելացնել տապակված զանգվածի մեջ, համեմել աղով ու լավ խառնել:

Մակարոնի վրա ջուր լցնել և շոգեխաշել թույլ կրակին մոտ 15 րոպե:

Պատրաստի մակարոնները համեմել սև պղպեղով և խառնել:

Վերջում վրան կտրատված սամիթ շաղ տալ:

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում