Հավի միսն այսքան հյութեղ, համեղ կարող է լինել հենց ա՛յս բաղադրատոմսով: Տապակած հավի կրծքամիս

Բաղադրիչներ

2 գլուխ դեղին սոխ

1 գլուխ կարմիր սոխ

2 հավի կրծքամիս

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

2 ճ/գ ձեթ

3 ճ/գ տոմատի մածուկ

100-150 մլ եռման ջուր

1 գազար

1 բուլղարական պղպեղ

սամիթ

Պատրաստման եղանակը

Միսը խորանարդաձև կտրատել, համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով, ավելացնել 2 ճ/գ ձեթ, 2 ճ/գ տոմատի մածուկ, լավ խառնել և տապակել

Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, առանձին թավայի մեջ տապակել, ավելացնել 1 ճ/գ տոմատի մածուկ, 100-150 մլ եռման ջուր, աղ, լավ խառնել և թողնել 3-4 րոպե

Սոխն ավելացնել հավի մսին, ծածկել կափարիչն ու թողնել 10 րոպե

Զարդարել մանրացրած սամիթով և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում