Հայկական ավանդական Քյուֆթա. հայկական սեղանների անփոխարինելի զարդը

Հայկական քյուֆթա

Բաղադրիչներ
1 կգ քյուֆթայի միս
2 ճաշի գդալ ալյուր
2 ճաշի գդալ կաթ
1 հատ ձու
1 հատ սոխ:

Պատրաստման եղանակը

Քյուֆթայի ֆարշի վրա ավելացնել ձուն, ալյուրը, կաթը և շատ մանր կտրատված սոխը:

Ձեռքով լավ խառնել, մինչև միսը փափկի:

Մսի ֆարշից ստանալ գնդիկներ ափսեի կամ ձեռքի միջոցով, գցել եռացող ջրի մեջ:

Եփել 35-40 րոպե:

Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:

Կիսվել Facebook-ում