Համից չեք կշտանա: Ամենահամեղ լցոնած պղպեղները, որ երբևէ փորձել եք

Բաղադրիչներ

1 գլուխ սոխ

1 կգ հավի կրծքամիս

300 գ սերուցքային պանիր

5 հատ պղպեղ

100 գ պանիր

50 մլ ջուր

մաղադանոս

1 թ/գ կարմիր քաղցր պղպեղ

½  թ/գ սև պղպեղ

1 թ/գ քիմիոն

30 մլ ձիթայուղ

1 թ/գ աղ

Սոուսի պատրաստման համար`

500 գ յոգուրտ

2 ձու

2 ճ/գ ալյուր

20 մլ ձիթայուղ

250 մլ ջուր

½ թ/գ մշկընկույզ

½ թ/գ սև պղպեղ

½ թ/գ աղ

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիսը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, քիմիոն, ձիթայուղ, սերուցքային պանիր և լավ խառնել

Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած սոխ, լոլիկ, մանրացրած մաղադանոս, լավ խառնել

Պղպեղները երկարությամբ բաժանել 2 մասի, համեմել աղով, մի քիչ ձիթայուղ ցողել, այնուհետև լցոնել ստացված խճողակով: Կաղապարի մեջ 150 մլ ջուր լցնել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե

Սոուսի պատրաստման համար անհրաժեշտ է յոգուրտին ավելացնել 2 ձու, ալյուր, ձիթայուղ, աղ, սև պղպեղ, մշկընկույզ և լավ խառնել

Դնել կրակին՝ անընդհատ խառնելով թողնել 1 րոպե, ապա ավելացնել 250 մլ ջուր և անընդհատ խառնելով թողնել թույլ կրակին 2 րոպե

Սոուսը լցնել պղպեղների վրա, ավելացնել քերած պանիր և ևս 15 րոպե թողնել ջեռոցում

Կարող եք զարդարել մաղադանոսով և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում