Համեղ և գունեղ աղցան` հաշված րոպեների ընթացքում: Ծովախեցգետնի ձողիկներով և չինական կաղամբով աղցան

Բաղադրիչներ

չինական կաղամբ

250 գ ծովախեցգետնի ձողիկներ

100 գ գազար (նախապես պատրաստել կորեական ձևով)

50 գ սև ձիթապտուղ

50 գ կանաչ ձիթապտուղ

աղ

սև պղպեղ

մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

Կաղամբը կտրատել

Գազարը և ծովախեցգետնի ձողիկները կտրատել` ավելացնել կաղամբին

Ձիթապտուղներն ավելացնել ամբողջական կամ 2 մասի բաժանած

Համեմել աղով, սև պղպեղով, ավելացնել մայոնեզ և լավ խառնել

Աղցանը պատրաստ է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում