Համեղ և գեղեցիկ նախաճաշ, որը ոչ միայն կհագեցնի ձեզ, այլև կփոխանցի բարձր տրամադրություն: Հացով և երշիկով նախաճաշ

Բաղադրիչներ

1 հատ մեծ լոլիկ

2 ճ/գ տոմատի մածուկ

3 ատամիկ սխտոր

մաղադանոս

3 ճ/գ ձիթայուղ

աղ

սև և կարմիր պղպեղների

քիմիոն

12 կտոր հաց

երշիկ

կանաչ ձիթապտուղ

100 գ պանիր ( 2 տարբեր տեսակներ` ըստ ցանկության )

Պատրաստման եղանակը

Լոլիկի կեղևը հեռացնել` միջուկն անցկացնել քերիչով

Ավելացնել սխտոր, տոմատի մածուկ, մանրացրած մաղադանոս, ձիթայուղ, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, քիմիոն և լավ խառնել

Ջեռոցի տապակի մեջ 6 կտոր հաց դնել, ավելացնել պատրաստած սոուսը, շարել երշիկները, ավելացնել պանիր

Ավելացնել ևս 1 շերտ հաց, սոուս, պանիր, շրջանաձև կտրատած ձիթապտուղ և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում