Բաղադրիչներ
2 ճ/գ լուծվող սուրճ + 3 ճ/գ սերուցք
2 թ/գ վանիլի էքստրակտ
250 մլ սերուցք
30 գ շաքարի փոշի
Պատրաստման եղանակը
3 ճ/գ սերուցքն ու 2 ճ/գ սուրճը խառնել իրար, լավ խառնել, դնել կրակին` խառնելով եփել այնքան, մինչև կդառնա միասեռ զանգված և վերցնել կրակից
Ավելացնել 2 թ/գ վանիլի էքստրակտ, լավ խառնել, 3-4 ժամ թողնել սառցախցիկում
Սերուցքն ու շաքարի փոշին միասին հարել, ավելացնել սրճային զանգվածը, հարել ևս 1-2 րոպե
Կրեմը սպասում է իր խմորեղենին )))
Բարի ախորժակ