Համեղ, արագ, միշտ սիրելի ու սպասված ուտեստ՝ բանջարեղենային ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

1 փոքր բրոկկոլի

1 փոքր ծաղկակաղմաբ

2 ճ/գ կաթ

1 գլուխ սոխ

1 բուլղարական պղպեղ

1 լոլիկ

3 ձու + 1 թ/գ աղ

4-5 ճ/գ ձեթ

130 գ ալյուր

2 բաժակ կաթ

կանաչ սոխ, սամիթ

աղ

200 գ պանիր

Պատրաստման եղանակը

Ջուր եռացնել, ավելացնել աղ, կաթ, բրոկկոլի, ծաղկակաղամբ, թողնել եռա 2-3 րոպե, ապա ջրքամել և տեղափոխել կաղապարի մեջ (նախապես ներսը պատել ձեթով)

Սոխը խորանարդաձև կտրատել, տապակել և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին

Ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած պղպեղ, լոլիկ

3 ձվին ավելացնել աղ, լավ խառնել, ավելացնել ձեթ, ալյուր և լավ խառնել

Ավելացնել կաթ՝ մաս-մաս, լավ խառնել։ Ավելացնել մանրացրած կանաչեղեն և լցնել բանջարեղենի վրա

Ավելացնել քերած պանիր և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 30-35 րոպե

Մատուցելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում