Բաղադրիչներ
Մորի
1 ձու
80 գ շաքարավազ
8 գ վանիլային շաքարավազ
50 մլ ձեթ
100 մլ կաթ
150 գ ալյուր
8 գ փխրեցուցիչ
Պատրաստման եղանակը
Ձվին ավելացնել շաքարավազ, վանիլային շաքարավազ

Լավ խառնել, ավելացնել ձեթ, խառնել, ավելացնել կաթ և լավ խառնել

Ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ և լավ խառնել

Ելակների ցողունը հեռացնել, դնել կեկսերի համար նախատեսված ձևում

Ավելացնել ստացված խմորը և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Վայելեք )))

Բարի ախորժակ