Կարտոֆիլի պատրաստման այս տարբերակը ձեզ անկասկած կհետաքրքրի։ Տապակած կարտոֆիլ և սնկով բրոկկոլի

Բաղադրիչներ

1 գլուխ սոխ

300 գ սունկ

15 գ կարագ

աղ, սև պղպեղ

1 թ/գ համեմի աղացած սերմ

300 գ բրոկկոլի

1 ատամիկ սխտոր

2 ճ/գ սոյայի սոուս

3 կարտոֆիլ

1 թ/գ ուրց

1 թ/գ կարմիր քաղցր պղպեղ

30 գ պաքսիմատ

30 գ պանիր

Պատրաստման եղանակը

Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 3 րոպե տապակել, ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած սունկ, կարագ, թողնել 5 րոպե, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, համեմի աղացած սերմ, թողնել ևս 3 րոպե

Ավելացնել բրոկկոլի, մանրացրած սխտոր, ծածկել կափարիչն ու թողնել միջին ջերմության կրակին 5 րոպե և վերցնել կրակից

Կարտոֆիլը կիսալուսնաձև կտրատել, համեմել աղով, կարմիր քաղցր պղպեղով, ավելացնել ուրց, պաքսիմատ, քերած պանիր, ձեթ, լավ խառնել և լցնել կաղապարի մեջ։ Դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե

2 տեսակի տապակները մատուցեք միասին )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում