Բաղադրիչներ
1 կգ կարտոֆիլ
300 գ սերուցքային պանիր
3 ճ/գ մայոնեզ
200 մլ սերուցք
180 գ պանիր
7 ատամիկ սխտոր
30 մլ ձիթայուղ
½ թ/գ սև պղպեղ
1 թ/գ կարմիր քաղցր պղպեղ
1 թ/գ աղ
1 թ/գ օրեգանո
200 գ պանիր
կանաչ սոխ
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը կիսալուսնձև կտրատել, ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, օրեգանո, ձիթայուղ, լավ խառնել, ավելացնել 4 ատամիկ սխտոր և դնել 220°С տաքացրած ջեռոցում 35 րոպե
Սերուցքային պանրին ավելացնել մայոնեզ, ճզմած սխտոր, աղ, լավ խառնել
Ավելացնել սերուցք, լավ խառնել, 3-4 ճ/գ լցնել կաղապարի մեջ, ավելացնել 100 գ քերած պանիր
Արդեն պատրաստ կարտոֆիլները ուղղահայաց շարել
Ավելացնել սոուսի մնացած մասը, 100 գ քերած պանիր և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե
Զարդարել կանաչ սոխով և մատուցել )))
Բարի ախորժակ