Կարմրաթուշ տնական հաց, որը շատ հեշտությամբ կպատրաստեք Ձեր խոհանոցում

Տնական հաց

Բաղադրիչներ
1 ճաշի խմորիչ
1 թեյի դալ աղ
2 ճաշի գդալ բուսայուղ
500 մլ տաք ջուր
4-5 բաժակ ալյուր

Պատրաստման եղանակը

Ձեթը և աղը լցնել խորը տարայի մեջ, ավելացնել խմորիչը, լավ խառնել:

Ավելացնել ջուրը, և խառնել:

Քիչ-քիչ ավելացնել ալյուրը, լավ խառնել, մինչև ստացվի ձեռքին չկպչող փափուկ խմոր:

Ամանի բերանը ծածկել սննդային թաղանթով, դնել տաք տեղ, մինչև խմորը հասունանա:

Խմորը բաժանել երկու մասի, տարայի մեջ դնել յուղաթուղթը, և խմորը ձեռքով ձև տալ՝ ըստ նախասիրության:

Թխել 250 աստիճան տաքության ջեռոցում 20-25 րոպե:

Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:

Կիսվել Facebook-ում