Շոգեխաշած կաղամբ
Հիանալի նախուտեստ, որը կլրացնի հիմնական ուտեստը:
Բաղադրիչներ
- 0.5 հատ կաղամբ
- 2 հատ սոխ
- 2 հատ գազար
- 2-3 հատ դափնու տերև
- 1 թեյի գդալ սև պղպեղ
- 2 թեյի գդալ աղ
- 0.5 թեյի գդալ աղացած համեմի սերմ
- 2 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ
- բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
1 Սոխը մանրացնել, գազարը անցկացնել քերիչով, տապակել բուսայուղով ՝ մինչև կարմրելը:
2 Կաղամբը մանրացնել, տապակել բուսայուղի մեջ՝ մինչև կարմրելը:
3 Ավելացնել դափնու տերևները, աղը, սև պղպեղը, աղացած համեմի սերմը, և լավ խառնել:
4 Ավելացնել տոմատի մածուկը, և լավ խառնել:
5 Ավելացնել սոխն ու գազարը
Բարի ախորժակ
Պատրաստում ենք սիրով:
Պատրաստում ենք սիրով: