Կաղամբով այս ախորժելի ուտեստը կպատրաստեք ամեն օր, Ձեր սիրելիները միանշանակ գոհ կլինեն

Շոգեխաշած կաղամբ
Հիանալի նախուտեստ, որը կլրացնի հիմնական ուտեստը:

Բաղադրիչներ

  • 0.5 հատ կաղամբ
  • 2 հատ սոխ
  • 2 հատ գազար
  • 2-3 հատ դափնու տերև
  • 1 թեյի գդալ սև պղպեղ
  • 2 թեյի գդալ աղ
  • 0.5 թեյի գդալ աղացած համեմի սերմ
  • 2 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ
  • բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

1 Սոխը մանրացնել, գազարը անցկացնել քերիչով, տապակել բուսայուղով ՝ մինչև կարմրելը:
2 Կաղամբը մանրացնել, տապակել բուսայուղի մեջ՝ մինչև կարմրելը:
3 Ավելացնել դափնու տերևները, աղը, սև պղպեղը, աղացած համեմի սերմը, և լավ խառնել:
4 Ավելացնել տոմատի մածուկը, և լավ խառնել:
5 Ավելացնել սոխն ու գազարը
Բարի ախորժակ
Պատրաստում ենք սիրով:
Կիսվել Facebook-ում