Կաթնային թխվածքի հրաշալի բաղադրատոմս, որն առանձնանում է իր փափկությամբ, հաճելի և ախորժելի բույրով ու նուրբ համով

Բաղադրիչներ

350 գ ալյուր

300 գ շաքարավազ

70 գ կարագ

2 թ/գ փխրեցուցիչ

4 ձու

240 մլ կաթ

10 գ վանիլային շաքարավազ

աղ

շաքարի փոշի` ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

Ձվին ավելացնել մի պտղունց աղ, հարել, ավելացնել շաքարավազ և հարել

Կաթին ավելացնել կարագն ու տաքացնել, լավ խառնել, մինչև կвառնա միասեռ զանգված

Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչ, վանիլային շաքարավազ և խառնել ձվային զանգվածին: Հարել, մաս-մաս ավելացնել կաթը

Կաղապարի մեջ սննդային թուղթ փռել, ստացված խմորը լցնել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե

Շաքարի փոշի ցանեք և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում