Բաղադրիչներ
2 հատ բանան
3 ձու
30 գ աղացած վարսակի փաթիլներ
20 գ եգիպտացորենի օսլա
10 գ կակաո
300 գ փափուկ կաթնաշոռ
1 թ/գ շաքարավազ կամ շաքարի փոշի
Պատրաստման եղանակը
Ձվի սպիատկուցներն ու դեղնուցներն առանձնացնել, սպիտակուցները հարել (3-4 րոպե)
Դեղնուցներին ավելացնել կտրատած բանան, աղացած վարսակի փաթիլներ
Ավելացնել եգիպտացորենի օսլա, կակաո և հարել
Ավելացնել սպիտակուցային զանգվածը և լավ խառնել
Ջեռոցի տապակի վրա յուղաթուղթ փռել, ձեթ քսել, խմորը բարակ շերտով լցնել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 12-15 րոպե
Կրեմի պատրաստման համար անհրաժեշտ է 1 բանանին ավելացնել, 1 թ/գ շաքարավազ, փափուկ կաթնաշոռ և հարել
Ստացված բիսկվիթը թողնել սառչի, ապա բաժանել 4 հավասար մասերի
Շերտերը դասավորել իրար վրա` յուրաքանչյուրի վրա կրեմ քսելով
Զարդարեք քերած շոկոլադով, 1 ժոմ թողեք սառնարանում և մատուցեք )))
Բարի ախորժակ