Բաղադրիչներ
4 խոշոր կարտոֆիլ
աղ
սև պղպեղ
1 գլուծ սոխ
150 գ երշիկ
100 մլ սերուցք
200 գ պանիր
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը 30 րոպե խաշել եռացող աղաջրի մեջ
Սոխը մանրացնել, 3 րոպե տապակել, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած երշիկ
Ավելացնել սերուցք, աղ, սև պղպեղ, 100 գ պանիր, լավ խառնել, թողնել կրակին 3-4 րոպե
Կարտոֆիլները կիսել, միջուկները հանել
Միջուկը ճզմել, ավելացնել տապակած երշիկը, լավ խառնել և լցոնել կարտոֆիլները
Քերած պանիր ավելացնել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե
Մատուցե ՛ ք, քանի դեռ տաք է )))
Բարի ախորժակ