Բաղադրիչներ
4 խոշոր կարտոֆիլ
աղ
սև պղպեղ
1 գլուծ սոխ
150 գ երշիկ
100 մլ սերուցք
200 գ պանիր
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը 30 րոպե խաշել եռացող աղաջրի մեջ
Սոխը մանրացնել, 3 րոպե տապակել, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած երշիկ

Ավելացնել սերուցք, աղ, սև պղպեղ, 100 գ պանիր, լավ խառնել, թողնել կրակին 3-4 րոպե

Կարտոֆիլները կիսել, միջուկները հանել

Միջուկը ճզմել, ավելացնել տապակած երշիկը, լավ խառնել և լցոնել կարտոֆիլները

Քերած պանիր ավելացնել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե

Մատուցե ՛ ք, քանի դեռ տաք է )))

Բարի ախորժակ