Լավաշով ռուլետ
Բաղադրիչներ
- 2 հատ լավաշ
- 150 գր հավի փափկամիս
- 2 հատ ձու
- 100 գր պանիր
- 180 գր հալած պանիր
- 1–2 հատ վարունգ
- 1 հատ լոլիկ
- սամիթ
- հազարի տերևներ
- աղ
- սև պղպեղ
- կարմիր պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1 Քերիչով անցկացնել պանիրը և ձուն: Առանձին տարայի մեջ քերել նաև վարունգը, այնուհետև քամել:
2 Հավի միսը թել–թել անել: Մանր կտրատել լոլիկը և սամիթը:
3 Լավաշի վրա սիլիկոնե գդալի օգնությամբ քսել հալած պանիրը, վրան լցնել սամիթը:
4 Հերթականությամբ լցնել պանիրը, ձուն, հավի փափկամիսը, լոլիկը և վարունգը: Համեմել աղով և պղպեղով:
5 Ավելացնել հազարի տերևները: Պտտել ամուր, փակել սննդային տոպրակով և դնել սառնարանում մոտ 30 րոպե:
6 Հանել և բաժանել կտորների: