Բաղադրությունը
- 4 հատ լավաշ,
- մարինացված սունկ,
- հավի կրծքամիս,
- հալվող պանիր,
- գազար,
- համեմ,
- թթվասեր,
- մայոնեզ,
- սոխ,
- խմելի-սունելի,
- աղ,
- պղպեղ:
Բոլոր բաղադրիչների քանակությունը՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
Մանր կտրատել սոխը և տապակել սնկի հետ :
Գազարը քերիչով անցկացնել և առանձին տապակել:
Հավի կրծքամիսը խաշել, կրկին առանձին տապակել՝ համեմելով աղով, սև պղպեղով, խմելի-սունելիով:
Պանիրն անցկացնել քերիչով:
Թթվասերը և մայոնեզը միասին խառնել:
Առաջին լավաշի շերտին շաղ տալ քերած պանիրը, իսկ մյուս շերտերին քսել թթվասերով և մայոնեզով պատրաստված զանգվածը , և յուրաքանչյուր շերտին դնել բաղադրիչներից որևէ մեկը:
Այնուհետև փաթաթել խողովակի պես, մի քանի մասի կտրատել և եփել 250 ջերմաստիճանում 15 րոպե:
Բարի ախորժակ
Պատրաստեց՝ Նոնա Սարգսյանը (Nona Sargsyan)