Իսկ դուք փորձեք կարտոֆիլը լցոնել հենց ա՛յս բաղադրատոմսով և վստահ եղեք, որ համից չեք կշտանա։ Լցոնած կարտոֆիլ

Բաղադրիչներ

6 հատ կարտոֆիլ

3 կտոր բեկոն

120 գ պանիր

Սամիթ

3 ատամիկ սխտոր

1 ճ/գ մայոնեզ

30 գ փափուկ կարագ

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլները մի քանի տեղից ծակծկել, ձիթայուղ քսել, ծածկել փայլաթիթեղով և դնել 190°С տաքացրած ջեռոցում 50 րոպե

Պանիրն անցկացնել քերիչով, ավելացնել մանրացրած սամիթ, ճզմած սխտոր, մայոնեզ, կարագ և լավ խառնել

Արդեն պատրաստ կարտոֆիլների վրա խաչաձև կտրվածք անել

Լցոնել ստացված խճողակով

Բեկոնը խորանարդաձև կտրատել, մի քանի րոպե տապակել, ավելացնել կարտոֆիլներին և ևս 2 րոպե դնել 220°С տաքացրած ջեռոցում

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում