Ինչպե՞ս պատրաստել սնկի մարինադ, ա՛յ այսպես: Մարինացված սունկ

Բաղադրիչներ

500 գ շամպինյոն

1 ատամիկ սխտոր

0,5 ճ/գ հատիկավոր մանանեխ

30 մլ ձիթայուղ

սամիթ

500 մլ ջուր

1,5 թ/գ աղ

1,5 ճ/գ շաքարավազ

75 մլ 6% խնձորի քացախ

0,5 թ/գ չորացրած ռեհան

0,5 թ/գ խնկունի

10 հատիկ սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Ջուրը եռացնել, ավելացնել աղ, շաքարավազ, հատիկավոր պղպեղ, չորացրած ռեհան, խնկունի, խնձորի քացախ, լավ խառնել և թողնել 1 րոպե

Ավելացնել 2 մասի բաժանած թարմ շամպինյոնը, թողնել եռա, ապա ծածկել կափարիչն ու թողնել 5 րոպե: Անջատել կրակը, բայց չհանել սնկերը` կափարիչը փակ վիճակում թողնել ևս 15 րոպե

Ջրքամել, ավելացնել հատիկավոր մանանեխ, մանրացրած սամիթ, սխտոր  ձիթայուղ, լավ խառնել, թողնել 30-40 րոպե և մատուցել

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում