Ինչպե՞ս պատրաստել գազարը կորեական ձևով, ահա՛ ամենահեշտ, արագ և համեղ բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1 կգ գազար

5 ատամիկ սխտոր

1,5 ճ/գ շաքարավազ

0,5 ճ/գ աղ

0,5 համեմի աղացած սերմ

1 թ/գ կարմիր քաղցր պղպեղ

կծու պղպեղ

100 մլ ձեթ

0,5 ճ/գ 70% քացախ

Պատրաստման եղանակը

Գազարն անցկացնել քերիչով  ավելացնել աղ, շաքարավազ, լավ խառնել (չճզմել)

Ավելացնել մանրացրած սխտոր, լավ խառնել, ավելացնել աղ, համեմի աղացած սերմ, կարմիր քաղցր պղպեղ, մի պտղունց կծու պղպեղ և լավ խառնել

Ավելացնել ձեթ, քացախ, լավ խառնել, թողնել 15 րոպե, զարդարել ըստ ճաշակի և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում