Ինչպե՞ս պատրաստել ամենահամեղ ծովախեցգետինները։ Մենք շտապում ենք կիսվել ձեզ հետ այս հրաշալի բաղադրատոմսով՝ ծովախեցգետինները՝ ջեռոցում

Բաղադրիչներ

1 կգ ծովախեցգետին

4 ատամիկ սխտոր

40 գ մաղադանոս

70 մլ սպիտակ գինի

0,5 կիտրոնի հյութ

Պատրաստման եղանակը

Սխտորը, մաղադանոսի տերևները, գինին, կիտրոնի հյութը խառնել իրար, հարել բլենդերով

Ջեռոցի տապակի մեջ ձեթ քսել, շարել ծովախեցգետինները, ավելացնել պատրաստած սոուսը և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 7 րոպե

Համեմեք աղով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում