Ինչպե՞ս նուրբ և հյութալի հավի կրծքամիս պատրաստել

Բաղադրությունը

  • 2 հատ հավի կրծքամիս,
  • 3 հատ ձու
  • 1 թեյի գդալ համեմունքներ (նածատեսված մսի համար),
  • 2 ատամիկ սխտոր,
  • աղ,
  • ձեթ,
  • 2 ճաշի գդա օսլա:

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիսը երկար կտորներով կտրատել, և յուրքանչյուր կտորի վրա  2 կողմից դանակով թեթև հարվածել:

Սպիտակուցը դեղնուցից առանձնացնել և դեղնուցը լցնել հավի կրծքամսի կտորների վրա, այնուհետև ավելացնել ճզմված սխտոր, համեմունքներ, աղ և լավ խառնել:

Մոտ 20 րոպե թողնել, որ միսը մարինացվի: Հետո վրան օսլա լցնել ու խառնել:

Սպիտակուցների վրա աղ լցնել և հարել, մինչև փրփրուն զանգված կստանացվի:

Յուրաքանչյուր կտոր թափախել սպիտակցուցի մեջ և տապակել:

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում