Բաղադրիչներ
100-ական գ չամիչ և չրերի տեսականի
2 հատ դարձինի ձող
200 գ երկար բրինձ
100 գ կարագ
Լավաշ
2 բաժակ եռման ջուր
աղ
Պատրաստման եղանակը
Չրերը լվանալ, կտրատել, կարագով տապակել, ավելացնել դարչինի ձող, մի պտղունց աղ
Բրինձը խաշել 2 բաժակ աղաջրում մոտ 10 րոպե, ապա ցողել սառը ջրով, ավելացնել չրերին և թողնել 5-7 րոպե
Լավաշը կտրատել, առանձին չորացնել, դնել մատուցվող ափսեյի մեջ, ավելացնել արդեն պատրաստ փլավն ու մատուցել )))
Բարի ախորժակ