Ժամանակն է պատրաստել Զատկի սեղանի մենյուն: Չրերով և չամչով փլավ

Բաղադրիչներ

100-ական գ չամիչ և չրերի տեսականի

2 հատ դարձինի ձող

200 գ երկար բրինձ

100 գ կարագ

Լավաշ

2 բաժակ եռման ջուր

աղ

Պատրաստման եղանակը

Չրերը լվանալ, կտրատել, կարագով տապակել, ավելացնել դարչինի ձող, մի պտղունց աղ

Բրինձը խաշել 2 բաժակ աղաջրում մոտ 10 րոպե, ապա ցողել սառը ջրով, ավելացնել չրերին և թողնել 5-7 րոպե

Լավաշը կտրատել, առանձին չորացնել, դնել մատուցվող ափսեյի մեջ, ավելացնել արդեն պատրաստ փլավն ու մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում