Բաղադրիչներ
1 տուփ մարինացված եգիպտացորեն
150 գ պանիր
150 գ սալորաչիր + եռման ջուր
3 խաշած ձու
կանաչ սոխ
2 ճ/գ մայոնեզ
1 ատամիկ սխտոր
աղ
սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Սալորաչրին ավելացնել եռման ջուր, թողնել 10-15 րոպե, ապա խորանարդաձև կտրատել
Պանիրն ու ձուն քերիչով անցկացնել, ավելացնել սալորաչիրը, 1/3 տուփ եգիպտացորեն, ճզմած սխտոր, աղ, սև պղպեղ, մայոնեզ և լավ խառնել
Լցնել մատուցվող ափսեյի մեջ` եգիպտացորենի տեսք տալով
Զարդարել եգիպտացորենի հատիկներով, կանաչ սոխով և մատուցել )))
Բարի ախորժակ