Թե ինչպիսի համ և բույր ունի՝ կիմանաք, երբ պատրաստեք։ Խոզի միսով և կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

6 կտոր խոզի փափկամիս

1 գլուխ սոխ

4 կարտոֆիլ

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

ձիթայուղ

6 թ/գ հատիկավոր մանանեխ

200 գ պանիր

Պատրաստման եղանակը

Միսը 2 կողմից ծեծել, համեմել աղով, սև պղպեղով, ծածկել, թողնել մի կողմ

Կարտոֆիլն անցկացնել քերիչով, համեմել աղով, թողնել 2 րոպե, ապա ճզմել՝ հեռացնելով ավելորդ հեղուկը և լցնել կաղապարի մեջ։ Ավելացնել սև և կարմիր պղպեղներ, ձիթայուղ

Ավելացնել միսը, յուրաքանչյուրի վրա 1 թ/գ հատիկավոր մանանեխ լցնել, տարածել

Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, 2 րոպե տապակել և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին

Ավելացնել քերած պանիր և դնել 190°С տաքացրած ջեռոցում 45-50 րոպե

Ճաշելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում