Թեթև, համեղ և ախորժելի ուտեստ, որը կսիրեն ընտանիքի բոլոր անդամները։ Բանջարեղենային ռուլետ

Բաղադրիչներ

2 կարտոֆիլ

1 սմբուկ

1 գլուխ սոխ

1 ատամիկ սխտոր

1 պղպեղ

15 յատ չերրի լոլիկ

80 գ պանիր

աղ, սև պղպեղ

մաղադանոս

ձիթայուղ

Պատրաստման եղանակը

Ջեռոցի տապալի մեջ յուղաթուղթ փռել, լցնել քերած պանիր, շարել բարակ և շրջանաձև կտրատած կարտոֆիլ, ձիթայուղ քսել, ավելացնել աղ, սև պղպեղ և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե

Սոխը, պղպեղը կիսալուսնաձև կտրատել, սխտորը մանրացնել և 3 րոպե տապակել

Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած սմբուկ, աղ, սև պղպեղ, թողնել 3 րոպե

Ավելացնել չերրի լոլիկ, ծածկել կափարիչն ու թողնել մինչև պատրաստ լինելը

Ավելացնել մանրացրած մաղադանոս, ձիթայուղ, թողնել ևս 1 րոպե և վերցնել կրակից

Արդեն պատրաստ կարտոֆիլի շերտի վրա մի քիչ քերած պանիր լցնել, ավելացնել բանջարեղենային տապակը և ռուլետի պես փաթաթել

Ավելացնել մի քիչ քերած պանիր և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 7-10 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում