Բաղադրիչներ
1 կգ սմբուկ
150 գ ալյուր + 0,5 թ/գ սև պղպեղ
3 ձու + աղ
4 վարունգ
4 լոլիկ
համեմ, սամիթ
աղ
50 մլ ձեթ
2 ատամիկ սխտոր
1 ճ/գ կիտրոնի հյութ
Պատրաստման եղանակը
Սմբուկները մաքրել, կտրատել, 10 րոպե թողնել աղաջրի մեջ

Ալյուրին ավելացնել սև պղպեղ, լավ խառնել, լցնել սմբուկների վրա և լավ խառնել: 3 ձվին ավելացնել աղ, լավ խառնել, լցնել սմբուկների վրա և լավ խառնել

Տապակել 2 կողմից

Վարունգն ու լոլիկը կիսալուսնաձև կտրատել և ավելացնել տապակած սմբուկներին

Ավելացնել մանրացրած սամիթ, համեմ, աղ: Ձեթին ավելացնել ճզմած սխտոր, կիտրոնի հյութ, ավելացնել մյուս բաղադրիչներին և լավ խառնել

20 րոպե թողնել և մատուցել )))

Բարի ախորժակ