Բաղադրիչները
3-4 հատ կարտոֆիլ,
2 ճաշի գդալ ցորենի ալյուր,
1 հատ ձու,
3 հատ լոլիկ,
200գ երշիկ,
200գ կոշտ պանիր,
1 ճաշի գդալ մայոնեզ,
1 ճաշի գդալ աջիկա,
2 ատամիկ սխտոր,
աղ՝ ըստ ճաշակի,
սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի:
Պատրաստման եղանակը
Մայոնեզը խառնել աջիկայի հետ, և ավելացնել ճզմած սխտորը:
Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով, լոլիկը և երշիկը մանր խորանարդիկներով կտրատել:
Կարտոֆիլը անցկացնել մանր քերիչով, ավելացնել ալյուր, ձու, աղ և պղպեղ:
Կարտոֆիլից ստացված զանգվածը թավայի մեջ ձեթով տապակել (թույլ կրակին):
Պտտել լոշիկը, և վրան քսել մայոնեզով և աջիկայով պատրաստված սոուսը: Վրան շարել լոլիկը, երշիկը և պանիրը:
Մի քանի րոպե ծածկել թավան, որպեսզի պանիրը հալչի և վերջ:
Պիցցան պատրաստ է:
Բարի ախորժակ