Բաղադրիչներ
3-4 դդմիկ
1 գլուխ սոխ
1 գազար
500 գ աղացած միս
0,5 բաժակ բրինձ
150 գ թթվասեր
150 գ կետչուպ
1 բաժակ ջուր
Ձեթ
1 թ/գ աղ
1 թ/գ սխտորի փոշի
0,5 թ/գ սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Դդմիկները բաժանել երկար, բարակ շերտերի (շատ հարմար է համապատասխան քերիչով անցկացնել)
Մի մասը մանր կտրատել, իսկ մյուսը պահել փաթաթելու համար
Սոխը մանրացնել, գազարը քերիչով անցկացնել և միասին տապակել
Մանրացրած դդմիկներին ավելացնել աղացած միս, բրինձ, տապակած սոխն ու գազարը, աղ, սխտորի փոշի, սև պղպեղ և լավ խառնել
Դդմիկի շերտերի մեջ 1-ական ճ/գ խճողակ լցնել և ռուլետի պես փաթաթել
Շարել հրակայուն տարայի մեջ:
Առանձին խոր տարայի մեջ իրար խառնել, թթվասերը, կետչուպը, ջուրը, ավելացնել 0,5 թ/գ աղ, սիրելի համեմունքներից, լավ խառնել և լցնել ռուլետների վրա: Դնել 190°С տաքացրած ջեռոցում 1 ժամ
Ճաշելու ժամանակն է )))
Բարի ախորժակ