Ընտանիքը կլինի գոհ և հագեցած: Բանջարեղենով և մսով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

1 կգ կարտոֆիլ

2 գլուխ սոխ

3 գազար

500 գ աղացած միս

4 ձու

150 գ պանիր

200 մլ բանջարեղենային արգանակ

պաքսիմատ

ալյուր

մաղադանոս

ձիթայուղ

սև և կարմիր պղպեղնոր

քիմիոն

օրեգանո

աղ

Պատրաստման եղանակը

Աղացած մսին ավելացնել 1 գլուխ մանրացրած սոխ, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, քիմիոն, 2 ձու, մաղադանոս, 150 գ քերած պանիր, 50 գ պաքսիմատ և լավ խառնել

Ծածկել սննդային պոլիէթիլենով և 1 ժամ թողնել ջեռոցում

Կարտոֆիլը շրջանաձև կտրատել և լցնել հրակայուն տարայի մեջ

Ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած սոխ, շրջանաձև կտրատած գազար, աղ, սև պղպեղ, օրեգանո, ձիթայուղ, բանջարեղենային արգանակ

Լավ խառնել

2 ձու կոտրել, մի քանի կտոր պանիր առանձնացնել: Մսից կոտլետներ ձևել, յուրաքանչյուրի մեջ 1 կտոր պանիր դնել

Թաթախել նախ ալյուրի, ապա ձվի և պաքսիմատի մեջ

Շարել բանջարեղենի վրա, մի քիչ ձիթայուղ ցողել, կարմիր պղպեղ ավելացնել

Ծածկել փայլաթիթեղով, մի քանի տեղ անցքեր անել և դնել 240°С տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե

Հանել փայլաթիթեղը և ևս 15 րոպե դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում

Ընթրիքը պատրաստ է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում