Ընտանիքը գոհ և կուշտ կլինի: Լցոնած դդմիկներ` ջեռոցում

Բաղադրիչներ

4 դդմիկ

250 գ աղացած միս

1 գլուխ սոխ

20 գ մաղադանոս

4 թ/գ բրինձ

2 ճ/գ ձիթայուղ

0,5 թ/գ աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, համեմի սերմ

1,5 ճ/գ տոմատի մածուկ

300 մլ եռման ջուր

չերրի լոլիկ

Պատրաստման եղանակը

Դդմիկների վրա պատառաքաղով գծեր քաշել

Յուրաքանչյուրը բաժանել 4 մասի, ապա կիսով չափ հանել միջուկները (բաժակի պես)

Աղացած մսին ավելացնել մանրացրած սոխ, մաղադանոս, ձիթայուղ և լավ խառնել

Ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, համեմի սերմ և լավ խառնել

Հրակայուն տարայի մեջ ձեթ լցնել, դդմիկները տեղափոխել, լցոնել աղացած մսով

Լոլիկները կիսել, յուրաքանչյուր դդմիկի վրա կես լոլիկ դնել

Առանձին տարայի մեջ տոմատի մածուկ լցնել, ավելացնել եռման ջուր, 0,5 թ/գ աղ, սև պղպեղ (կարելի է ավելացնել սիրելի համեմունքները), լավ խառնել և լցնել դդմիկների վրա

Ծածկել փայլաթիթեղով և դնել 220°С տաքացրած ջեռոցում 60 րոպե

Ճաշելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում