Բաղադրիչներ
5 ձու
500 մլ կաթ
2 ճ/գ ալյուր
16 գ փխրեցուցիչ
աղ
սև պղպեղ
200 գ խոզապուխտ
մաղադանոս
2 ցողուն կանաչ սոխ
2 ցողուն կանաչ սխտոր
200 գ չերրի լոլիկ
20 գ հալած բուսայուղ
200 գ քերած պանիր
2 ճ/գ ալյուր
16 գ փխրեցուցիչ
աղ
սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Ձուն, կաթը խառնել իրար: Ալյուրն ու փխրեցուցիչը առանձին խառնել իրար, այնուհետև ավելացնել ընդհանուր զանգվածին
Ավելացնել 10 գ հալած բուսայուղ, աղ, սև պղպեղ և լավ խառնել
Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած խոզապուխտը, մանրացրած մաղադանոսը, քերած պանիրը և լավ խառնել
Կանաչ սոխն ու սխտորը մանրացնել, լոլիկները բաժանել 2 մասի և ավելացնել ընդհանուր զանգվածին
Հրակայուն տարայի մեջ 10 գ հալած բուսայուղով և պատել տարայի ներսն ամբողջությամբ: ստացված զանգվածը լցնել տարայի մեջ, հավասարապես տարածել
Դնել 190°С տաքացրած ջեռոցում` 30 րոպե
Զարդարեք մաղադանոսով և մատուցեք )))
Բարի ախորժակ