Ընդամենը 7 րոպե և այս գեղեցկուհին պատրաստ է: Աղցան «Տորթ»

Բաղադրիչներ

1 թարմ վարունգ

300 գ երշիկ

3 խաշած ձու

200 գ ծովախեցգետնի ձողիկներ

1 տուփ եգիպտացորեն

կանաչ սոխ

մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

Մատուցվող ափսեյի մեջ մի փոքր մայոնեզ քսել, ավելացնել միջին երկարությամբ կտրատած երշիկ, մայոնեզ

Ավելացնել երկարությամբ կտրատած վարունգ, մայոնեզ, կանաչ սոխ

Ավելացնել եգիպտացորեն, մայոնեզ, շրջանաձև կտրատած ծովախեցգետնի ձողիկներ

Ավելացնել մայոնեզ, քերիչով անցկացրած ձու, մայոնեզ

Զարդարել մանրացրած կանաչ սոխով, մաղադանոսով, վարունգով, 30 րոպե թողնել սառնարանում, ապա մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում