Բաղադրիչներ
1 ձու
1 ճ/գ շականակագույն շաքարավազ
1 ճ/գ վանիլի էքստրատ
2 ճ/գ կոկոսի փաթիլներ
2 ճ/գ սերուցք
1 բանան
կարագ + կոկսի փաթիլներ
Պատրաստման եղանակը
1 ձվին ավելացնել շականակագույն շաքարավազ, վանիլային էսենցիա, կոկոսի փաթիլներ, սերուցք և լավ խառնել
Բանանը շրջանաձև կտրատել, բաժանել 2 մասի, լցնել 2 փոքր տարաների մեջ, ավելացնել ձվային զանգվածը, կոկոսի փաթիլներ և մի քանի փոքր կտոր կարագ, դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ