Բաղադրիչներ
100 գ երշիկ
50 գ պանիր
1 հատ լոլիկ
2 ձու
1/3 աղ
8 ճ/գ կեֆիր կամ յոգուրտ
9 ճ/գ ալյուր
Պատրաստման եղանակը
Երշիկը երկարությամբ կտրատել
Պանիրն անցկացնել քերիչով
Լոլիկը կիսալուսնաձև կտրատել
Ձվին ավելացնել աղ, խառնել, ավելացնել կեֆիր կամ յոգուրտ և հարել
Ավելացնել ալյուր և հարել
Թավայի մեջ ձեթ լցնել, ստացված խմորը լցնել, հաավասարապես տարածել
Ավելացնել կտրատած մթերքները և պանիրը
Ծածկել կափարիչն ու թողնել 10 րոպե
Պիցցան պատրաստ է )))
Բարի ախորժակ