Բաղադրիչներ
1 խնձոր
0,5 կիտրոնի հյութ
1 ճ/գ շաքարավազ
250 գ շերտավոր խմոր
մուրաբա` ցանկացած տեսակի
Ձևաչափը` 9 սմ
Պատրաստման եղանակը
Խնձորի կեղևը հեռացնել, կիսալուսնաձև և բարակ կտրատել

Ավելացնել կիտրոնի հյութ, շաքարավազ և թողնել մի կողմ

Շերտավոր խմորից շրջանակներ կտրել, դնել ձևաչափի մեջ, յուրաքանչյուրի մեջ 1 թ/գ մուրաբա լցնել, տարածել

Ավելացնել խնձորը, մի քիչ շաքարավազ ցողել և դենլ 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Շաքարի փոշի ցանեք և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ