Բաղադրիչներ
100 գ չրերի տեսակնեի
100 գ չամիչ
100 գ կարագ
2 հատ դարչինի ձող
200 գ երկար բրինձ
2 բաժակ ջուր
աղ
Պատրաստման եղանակը
2 բաժակ ջուր եռացնել, 1 թ/գ աղ ավելացնել, այնուհետև լցնել բրինձը, խաշել 10 րոպե, որից հետո սառը ջրով ցողել

Չրերը լվանալ, երկարությամբ կտրատել, ավելացնել չամիչ, դարչին, աղ և տապակել կարագով

Ավելացնել խաշած բրինձը

Կարելի է կաղապարի տակ լավաշ փռել, փլավը լցնել, 10 րոպե թողնել ջեռոցում (որպեսզի լավաշը մի փոքր չորություն ստանա) և մատուցել )))

Բարի ախորժակ